Love is in the air.....


Chinese foooood

Mat i massor. Sittande på golvet som i filmerna. Ätande från alla lådor och boxar! Mmmm vad gott!!

 Linda och Tina!

Söt bild på Hannah på väg till poolpartyt igår :


En simtur om dagen är bra för magen

Eller nåt i den stilen :) Idag har jag har en underbar dag med Linda! Hon är från Tyskland och vi har solat och badat i poolen hela dagen! GREAT!!



Sen kom Camila på besök och vi åt lunch i solen!


bra

Idag har det varit en bra dag än så länge!

Jag har en sexig accent

i alla fall enligt en kille som jobbade i en affär jag gick in i. hahhahahahhahahhaha

Varit på bio idag men Tina och Marekie. Vi såg Friends with benefits! Det var riktigt bra och det var så skönt att komma iväg och göra något en stund.

Saker och ting går bra men problem strömmar även förbi då och då, eller rättare sagt typ hela tiden. Då längtar jag hem. Saknar mina vänner.
Min familj.
Min lägenhet på Klippgatan 1 som inte är min längre.
Mina grannar.
Mina trasiga jeans som jag bestämde mig för att lämna hemma. Dumt gjort.
Min gamla klass.
Svensk mat.
Svenska röster.
Svensk musik som inte går att lyssna på på Spotify här. Så HIMLA idiotiskt tycker jag. Men You Tube fungerar ju. Jag ska inte klaga. Men jag saknar vissa saker ibland. Ändå vill jag inte hem. Jag vill stanna här. Detta är mitt hem nu. Det enda som finns kvar förutom mina nära och kära (som faktiskt har möjigheten att komma hit) är ett rum fullt av kartonger. Inte mycket att ha faktikst. Eller jo, om man öppnar dom. Men själva rummet i sig är just nu inte så mycket att ha. Hur som helst kommer jag att stanna här och vänta på bättre tider. Jag vet att dom kommer!

Imorogn ska jag bli hälsosam. Så det så.

Och förresten, denna MÅSTE alla lyssna på! Det är min älskade lillasyter Maja som skrivit låten och sjunger den!!
http://www.youtube.com/watch?v=yp_yZiEd2ec

Och lyssna på den här med: Den har hon också skrivit!!
http://www.youtube.com/watch?v=9bv0qUvnOvw

En kul historia bakom första gången jag hörde den sista låten faktikst. Jag satt full i kyrkan kl 8 på morgonen och stank sprit. Hade inte sovit någonting på hela natten och gick i mina kvällen-före-kläder. hahahha, det var kul!
Jag saknar att gå ut på Höga c och alla fester hos mina grannar. Och alla förfesterna som ägt rum i min lägenhet. Dom har varit många och mycket roliga! Även efterfesterna har varit grymma! Och frukostarna dagarna efter när jag har en energi så att jag skulle springa till månen och tillbaka. Men sedan efter ungefär en timme hamnar jag alltid i någon slags koma och vill bara dö. Men det brukar gå över med pizza. Eller shopping på Torp köpcentrum.
            Galna tider. Yes, galet galet men otroligt kul! Gud vad många grymma stunder jag har haft de senaste åren med alla mina vänner. Även dåliga stunder. Arga. Missnöjda. Besvikna och lednsa. Men nu i efterhand har de dåliga stunderna varit bra de med för jag har alltid haft någon där vid min sida.

Tack Hanna för att du i princip bodde hos mig! Du är bäst och jag saknar dig. Kan du inte komma och bo här ett tag?!

Nu ska jag sooooova.  i några timmar i alla fall. och antagligen drömma något konstigt som jag alltid gör nu för tiden. typ att jag träffar Britney Spears, att människor dör deller blir sjuka.. Ja, drömmarna har varit knepiga det sista. Borde gå till en dröm-människa och bli spådd!

jajajjaja, nu ska jag i alla fall sova lite. god natt.

åhhhhh.... det var svårt.. jag vill egentligen inte sova... men okej. nu gör jag det. hej då och god natt.

hej

Igår spenderade jag alldeles för mycket pengar på Westfied mall. På Forever 21 hittade jag massa, som vanligt! Och två par skor fick jag med mig hem samt lite annat smått och gott som kommer att dimpa ner i någons postlåda om cirka sådär 10 dagar!

Efter shoppingturen åkte jag hem och tilllagade min fisk som jag fångade i söndags. DEt blev jättegott och jag äter samma idag med! Hannah kommer snart hem från en playdate med hennes vän Gunner. Hon ville inte gå upp imorse, inte duscha, inte äta, inte borsta varken tänder eller hår och inte gå till summercampet. Efter många om och men gjorde hon dock allt förutom att åka till campet. Gunners mamma hämtade istället upp henne och dom åkte till en park.

Linda, Grandma, tog mig idag till Social Security Office'et för att fixa mitt Social Security Card/Number. När jag får det jag jag börja ansöka till något college, men jag vet inte hur jag ska göra än... För mycket information och krångel...! Men jag löser det en annan dag.

Nu ska jag äta upp min fiskfilé och sedan hinner jag nog med lite solning vid poolen innan Hannah kommer hem!

Puss och hej

-Mimmi

Båtdag

Idag har det varit en fisk- och båtdag. Först gjorde jag pancakes till frunkost som faktiskt blev supergoda!

Sedan åkte jag, Hannah, Kurt, Hannah's kompis Caleigh, Jeff och Kyle på en båttur. Vi åkte ut mot Fire Island och kastade våra fiskespö i vattnet. Jag fick tre fiskar men en slank undan och en kastade vi tillbaka men den tredje ligger i kylskået och väntar på att bli stekt! hahha

 Jag, Hannah and Caleigh.

Party rock is in the house tonight

Det var det min dröm handlade om inatt. Att jag hade en STOR STOR fest i huset här jag bor.  Jag hade massa av mina svenska kompisar här och vi festade natten lång. Dagen efter kom Kurt och Hannah hem från någonstans och jag vaknade av det. När jag gick ner till undervåningen såg jag att alla möbler stod huller om buller över allt. Tydligen hade jag och mina kompisar flyttat runt på allt som gick att flytta runt. Sängar stod överallt, bord, stolar och soffor likaså. Det var så konstigt alltihopa. Herregud!!

I fredags, den 22 Juli föddes en liten flicka på ett sjukhus här i närheten. Julia blev namnet och hon var så otroligt söt!!
 


Stolt vän och stolt storebror :)

På denna dag fick vi även en liten hundvalp! Med namnet Maya!


-Mimmi

Europamöta



Tyskland och Norge med Sverige bakom kameran! (Linda & Tina)

Zumbaaaa

Idag gick jag och Tina på Zumbaaaa och skakade våra rumpor i alla riktningar. Svetten rann men det var ett ritkigt härligt pass!

Jag är nyss hemkommen från ett event på Prime, en restaurang, där det var ett djurföretag med hundar och katter som folk kunde köpa. Och gissa vem som får hem en liten brun valp imorgon klockan TRE? jepp, rätt gissat, familjen Bohlsen. och jag.

Det tog cirka tio minuter för Hannah och Kurt att bestämma sig för en hund efter att vi kommit till restaurangen. Solen sken och värmde så mycket att jag ville hoppa i havet som låg precis nedanför Prime. Sedan åt jag sushi som jag nu älskar. Och sedan körde jag hem med Hannah. Nu ligger hon och sover så sött efter många om, men och inte.

Imorgon är det en carnival på Hannahs summercamp som vi ska åka på. Massa olika aktiviteter och jag hoppas att solen lyser så att jag få en bättre tan!

Igår åkte jag och Tina iväg för att äta middag på The Beach Tree och gå och bowla med en nykommen tjej från Tyskland. När vi kom till Beach tree var det fullt så vi fick istället äta på Mulberry. Men det var jätttegod mat där så det blev bra det med! SEdan när vi kom till bowlingen var det så klart fullt där med! Då åkte vi alla tre hem till mig och myste framför tvn. Det var ett sånt sammanträffande, för Lindas host-grandma & pa bor i mitt och Tinas område, så vi kommer antagligen ha lätt för att träffa varandra mycket! The Moorings is the shit!!

good night the moorings, good night sweden, good night Jorden!

-Mimmi

Halloween day at camp!

 Så här såg Hannah ut efter att jag spökat ner henne med smink och kläder. Halloween day firades lite tidigare i år på hennes summer camp.

Det är mycket man inte förstår

jaa, visst är det mycket man inte förstår. och inte menar jag språkligt. utan regler, personer, recept, måttsystem, bilar, ja, listan kan bli lång. Samtidigt som saker fortfarande är väldigt nya här och oförstårliga är de intressanta. Det mesta i alla fall. Det är alltid kul att upptäcka något nytt även om det är något tråkigt. För varje dag som går lär jag mig något nytt. Kanske är den en knapp i bilden, ett nytt ord, en regel eller något helt annat. Jag är som en lärobok som håller på att skrivas!

Dagarna bara susar förbi och även vardagarna har alltid något nytt att erbjuda. I måndags tog jag med grannarnas tre söner hem ifrån summer campet och guuud vilken energi dom hade! Dom sprang runt, spelade spel, åt godis, sprang igen.... ojojoj. Ända tills pizzan kom och plingade på på dörren. Då lugnade dom sig en aning och satt någorlunda still på deras stolar. Men underbart roliga och härliga är dom alla tre!

Denna veckan har jag lagat olika maträtter varje dag och har nu massa lunchlådor i frysen för de lata dagarna som jag vet kommer att komma så småningom! Jag har även bakat blåbärsmuffins och kanelbullar på mammas sätt. Det finns många sätt att baka dom på, dom finns även att köpa färdiga, men mammas sätt är bäst! Dom blev goda!!

Jag har även tagit mig ut på cykel några dagar! I lördags cyklade jag och Tina till Bay Shore och träffade Camila. Vi åt lunch utomhus i solen :) i söndags cyklade jag till East Islip, i måndags bakade jag och igår cyklade jag och Tina till ett gym i East Islip och skrev upp oss på en prova-på-vecka! Så idag ska vi börja träna! Jag hoppas att hon har ätit upp sin frukost snart så vi kan komma iväg :P

Lite bilder :
 Här har vi Hannah på hennes summercamp.

BIO i fredags med Camila och Tina! Såg Horrible Bosses, jätterolig film!!



-Mimmi

Hej dag hej natt

Dagarna bara flyter på och idag träffade jag Tina från Norge för första gången. Hon jobbar som Au Pair hos några grannar med deras underbart söta son Kyle! Ett nytt barn är på väg också och det hon borde komma när som helst!

Jag trivs så bra här och idag har jag gått och shoppat på ett köpcentrum. Jag mår alltid lika bra av att något nytt hänger i garderoben. Det är det som är själva känslan. Jag älskar den! Imorgon ska jag dit igen och då kolla på en halloween dress till Hannah, På onsdag nästa vecka har dom halloween tema på henner summercamp. Jag hoppas jag hittar något bra!

Igår var jag ledig hela degen och sov länge och tog det mest lugnt. Jag lagade lite mat och på kvällen åkte jag, Kurt, Hannah och våra next-door-neighboors till Fire Island med båt och åt Sushi på en mysig restaurang. solnedgången var underbart vacker och efter maten gick vi till stranden och vattnet var skönt! Jättemysig kväll och jag trivs så bra med alla grannar och vänner. Alla är så trevliga!!

Just nu har jag fyra flikar uppe på datorn och dom alla är om en biograf nära mig. Jag kommer inte ihåg vad stället heter så jag försöker på alla sätt och vis för att figurera ut det! Men bio blir det antagligen imorgon i alla fall. Med Camila från Brasilien som nu bor i Bay Shore och kanske Tina också. Det ska bli mysigt att hitta på något, man blir lite uttråkad av att inte gå i skolan och plugga.. konstigt nog... fast jag saknar det ändå inte. Jag har det så bra här! jag ska inte klaga. Jag kan ju egentligen hitta på massa saker på dagarna som att baka, laga mat, shoppa, sola, bada i poolen, träffa kompisar, träna, sova, skypea.. ja nästa vad som helst. Jag har bara varit alldeles för lat för att ta mig för att göra något vettigt ännu. Ända sedan jag kom hit till USA har jag varit sååå trött hela tiden, men nu börjar jag bli piggare och piggare och det är så underbart!

Nästa vecka har jag som mål att besöka minst ett gym, en pilates studio (om gymmet inte har pilates) och även kolla upp några olika dans studioar. Jag måste också börja bestämma mig för vad jag vill plugga för något under året, eller om jag ska åka i väg en helg och ha det som plugg. Det är många beslut, men det är kul. för jag får bestämma! :D

 Här har vi Hannah som cowgirl. I tisdags var det nämligen Western-tema på summercampet.

 På stranden igår.


Och det bästa av allt: med sushi på tallriken (som jag nu älskar, jag visste att den dagen skulle komma!!) och med denna utsikt ska man inte klaga. Det var riktigt vackert!!


god natt mina vänner, vi ses snart!

-Mimmi



Martha's vineyard

Idag är det måndag och jag har haft en superbra weekend på familjen Bohlsens' båt! Vi åkte med båten till Martha's vineyard, en ö utanför Long Island, vilket tog ca 5 timmar. 'som tur var sov jag största delen av resan för att slippa sjösjuka men ända tills igår kväll har det gungat i mitt huvud!! 

 Här kommer lite pictures!

 Jillien and Hannah.

 The boat; "Hannah B"

 Pizza var lunchen varje dag. Men jag, Kurt och April fick delicious mat lagat av båtens Kock. Hon var verkligen grym!!

 Jillien and Hannah by the hot tub.

 We found a store named "Hannah b" on Martha's vineyard.


Like twins! They bought the same t-shirt, sun glasses ans shoes!


 And they went tubing, which I am waaaaay to scared to do!


On Saturday evening we went to New London to see the fireworks!




And yesterday night we had a good-bye-dinner for Jitka, the old au pair, at Tellers.


Nu ska jag gå ut och lägga mig i solen to get some tan! Bye bye
-Mimmi

mmm

Läste precis min systers blogg där hon mycket riktigt berättade om Torsdags-dagen, som är just idag. Jepp, det är torsdag och ikväll förflyttar jag mig från mitt hem i East Islip till en båt. Över helgen ska vi ta en trip till Martha's vineyard som är en ö utanför Long Island. Det ska bli sååå skönt!!

Jag började precis äta en apelsin, men den var inte god så nu vill jag inte äta den mer. Istället ska jag gå ut coh lägga mig på en solstol bredvid poolen och bli BRUN!!!

Ha det gött för det har jag!

-Mimmi

BILDER!!

ja jag vet, jag är en dålig bloggare. Men jag försöker iallafall! Idag är lag ledig och Ellen, min Area Director, var här imorse med lite info! Hon var jättetrevlig!

Nu ska ni få se massa bilder från lite olika ställen och på lite olika folk!

 Detta är Malin från Sverige. Vi träffades på flyget på väg till The big apple! Hon bor nu i Atlanta så vi kan inte direkt träffas över en dag, men jag hoppas vi ses någon gång framöver!

 Här har vi Veronika från Slovakien, Anne Claire från Frankrike och Malin igen från Sverige.

Här har vi Veronika, Malin och en tjej från England, kommer inte ihåg hennes namn...

Veronika, jag och Anne Claire.

A lot of Brazilian girls! Very nice!!

 Me, Camila (Brazil), Emma(China) and Phattharika (Thailand).

 Me and Mareike from Germany.

 We lived in the same room together at the hotel and we all live on Lond Island now.

 Hannah on our way home from the hotel. She is eating her first hamburger!!!! (Unfortunately it isn't a real one. It is a cookie. But still... her first!!)

 This is on our nairhbours' boat. We went to see some fireworks!

 And here she is eating her first hot dog!!! WOW!!

 On the beach!

 Jitka, Hannah and I at the beach :)

That's all for now! Bye bye

-Mimmi
 




4th of July (igår)


Här posar jag på taket på pappans brors hus. Underbart fin solnedgång och utsikt! Havet ligger till vänster om bilden och vi fick tyvärr inte med det. Men det var sååå fint!

Två långa och en kort

Hej jag heter Mimmi och jag är kort! Med två långa tjejer från Tjeckien gående bredvis sig känner man sig lite som dom på Höga c uttryckte sig "hon blonda lilla" haha. Ja, jag är väl den då. Den där blonda lilla. Men det är okej. För då kan jag ha HÖGA klackar!!

Idag är det tisdag och en helg har susat förbi. I lördags hade vi Jitkas (den gamla au pairen) hej då fest. Det var jättetrevligt! Jitka är kvar i en vecka till och hon visar mig runt varje dag! 
 
Igår var det 4 Juli som firas med trevligt sällskap och god mat. Vi grillade hos pappans bror och efter det åkte vi till en fest där det tändes massa fyrverkerier.

Det känns som att jag har bott här i evigheter och jag frågade mamma alldeles nyss på skype när hon och familjen skulle komma och hälsa på mig?! Men jag har ju egentligen bara varit borta drygt en vecka! Det har hänt mycket och dagarna har varit fullpackade!


Även om jag saknar Sverige kan jag inte se mig själv att åka hem. Jag bor ju här nu. Hemma i Sverige finns bara ett rum med kartonger att bo i. Det jag saknar är egentligen närheten av välkända ansikten. Att skratta ihjäl sig åt en rolig film och att kunna ringa en vän när man behöver prata. Jag träffade en tjej från Brasilien på hotellet i början och hon bor väldigt nära här jag bor så jag ska försöka att träffa henne nästa vecka! Det ska bli kuuul!

Tack och adjö för idag! Glöm inte att lära mina Snapplefacts! Jag ska försöka att uppdatera dom ofta!

-Mimmi



Snapplefact

"The indentation in the middle of the area between the nose and the upper lip is called the philtrum."

Welcome home!

Vilket underbart möte en jag fick av min nya familj på hotellet när det hämtade mig! Hannah följde med en ledare för att häma mig i "väntrummet" (och det var verkligen som ett väntrum!! Alla var super nervösa och hoppade, dansade, sjöng, spelade Wii och var helt galna, men det var underbart skoj det med!) där alla au pairer satt och jag fick en STOR kram av henne direkt när vi sågs! Jag såg ledaren komma med en liten flicka och jag sade till alla runt omkring mig "ohh, Marissa is coming with a cute little child! Who's family's child is that?" Och så var det ju självklart MIN!! Det var Kramkramkramkram och massa lycka!!! När vi kom ut i bilen fick jag stora, jättefina blommor och en "Welcome home"-ballong :)

När vi äntligen (efter ca 3-4 timmar i trafiken) kom hem till huset hoppade vi direkt i poolen! Hur skönt som helst!! Sedan gjorde vi hemmagjord pizza och nu har jag nattat Hannah och nu ska jag natta mig själv! Jag stortrivs!!


RSS 2.0