29 dagar...

29 dagar kvar i USA och det blir jobbigare och jobbigare att veta att jag ska åka härifrån. Jag kommer att sakna allt och alla så otroligt mycket. Kanske blir det lättare när Jitka har åkt hem för vi har så roligt tillsammans nu! Men dagen då hon åker hem måste jag flytta ut ur mitt rum och då kommer det nog att kännas som att det är dags att ge sig på nya äventyr, även om det inte är något speciellt som väntar i Sverige. Förutom kompisarna och familjen så klart. Om någon behöver hjälp med nåt är jag den rätta personen att fråga. Jag kommer nog ha alldeles för många dö timmar liggandes, ståendes och gåendes.

Imorgon ska jag in till city och träffa Ellen! Det ska bli grymt kul!!! Men nu ska jag sova. Familjen B och jag + co var nyss på H2O (en restaurang) och åt middag och drack vin. Det var väldigt trevligt!! Godnatt på er svenskar!


Måndag, Memorial Day

Oj, vad jag är dålig på att blogga, men jag har varit rätt stressad det sista. Har inte tränat mycket och haft massa huvudvärk och mycket trötthet. Nu är det slut med det. Jitka, den förra au pairen kom hit i lördags och det är jätte roligt!! Vi har äldigt kul tsm och hon hjälper mig med allting. Hon är toppen!

Det fina vädret bara kommer mer och mer. Idag har vi varit på stranden och solat och lekt i sanden. Hannah tvingade mig till att gräva en pool runt om ett sandslott (en sandhög) och vi grävde och grävde. Konstigt nog fick jag aldrig någon känsla av att jag hade tråkigt. Då visste jag att stressen började försvinna. När jag är stressad är jag sur, grinig och inte tålmodig alls. Typ som mamma. Men sedan Jitka kom hit har jag haft så mycket roligare än vad jag haft på länge. Det var verkigen en toppen dag idag!!!
Visst är det fortfarande tusen kom-ihåg-lappar i mitt huvud (och i min kalender som tur är, om en i mitt huvud skulle försvinna), men att få så mycket stöd och hjälp av någon (Jitka) är underbart och jag känner mig inte ensam längre.
Idag är det 30 dagar kvar tills jag flyger hem till Sverige. (31 dagar tills jag landar) Det är så mycket blandade känslor och jag är rädd att jag, när jag kommer hem till Sverige, kommer att oroa mig mycket över Hannah, och sakna henne så att det gör ont i kroppen. Det är jobbigt att bara tänka på det. Hon är ju min lilla baby!! Tänk att nån annan ska ta hand om henne nu. Det är en konstig tanke.
På onsdag ska jag in till city och träffa Ellen, min gamla klasskompis. Det ska bli jättekul vekligen!!! Imorgon fyller hon år förresten!!
Nu ska jag gå och lägga mig, ny duschad efter allt salt och sand i mitt hår, och jag hoppas på en natt utan mardrömmar. Igår natt (natten tills idag) drömde jag om Hannahs dansuppvisning. Skor, kläder, snack, sockar, body, smink, hårnålar, accessoarer och mer och mer. Det tog typ aldrig slut. I drömmen var det Maja, lilla syster, som skulle ha uppvisning fast alla kostymer åså var samma som Hannahs. Maja glömde sina stepp skor (eller det var nog jag som glömde dom), och senare blev vi jagade av nån i ett köpcentrum. Herregud, vad händer med mig?!?!
Jaja, jag får försöka tänka på nått bra. God natt på er! :) vi ses om typ 31 dagar!

Delfin bilder

Tänkte bara lägga ut ett par bilder då jag badade med delfiner i Bahamas i april.



Jag undrar i hur många år jag hade denna drömmen men nu är det dags att skaffa sig en ny! :)


14 maj 2012

Efter typ en månads vila och lathet gav jag min äntligen ut idag på en springtur. Visst var det lite segt att köra igång igen och visst fick jag ta små gående pauser men det var ändå underbart!! Jag hade med mig Maya (hunden) och hon var tröttare än vad jag var. Jag fick dra henne framåt ibland.
Idag är det exakt 1 månad och 13 dagar tills jag sätter mig på planet hem till Sverige. Igår frågade Kurt mig om jag ville göra något speciellt innan jag åker hem och jag kunde inte svara annat än nej. Jag har ju i princip gjort allt och mer där till under detta år. Att bara åka hit var en stor grej och efter det har mina ögon fått sett mer och mer hela tiden!! Jag är ju, trots alla negativa känslor under årets lopp, väldigt nöjd med tiden här! Jag kunde nog inte haft det bättre!!
Om två veckor kommer Jitka, den gamla au pairen hit och stannar i två och en halv vecka. Dagen efter att hon åker hem kommer den nya au pairen, Catalina från Colombia. Så nu händer det rätt mycket grejer här i slutet. Hannah har dansuppvisningar, camp övernattning, skolutflykter, ledighet under Memorial weekend, cheerleading träningar och såklart allt annat som vanligtvis står på hennes schema. Idag är det karate som gäller och så måste vi åka och köpa en grej till hennes dansuppvisning :) ha det bra, vi ses i sommar!!!!!!!!

New York City with Linda, 5 maj 2012

Hejhej, idag är det lördag och jag och linda har vart i city och roat oss lite. Här kommer lite bilder för jag är för lat för att skriva och berätta vad vi gjorde. Okej då, jag skriver lite kortfattat: Vi tog färjan över till frihetsgudinnan-ön och sen vidare till Ellis Island och sen tillbaka till Manhattan. Sen gick vi till Grand Central Station och sen åkte vi hem. En kort men bra dag!!




RSS 2.0