Julafton

Idag är det Julafton och det kändes som allting annat. Vaknade av väckarklockan kl 8.15 (yes, jag ställde den faktikst). Åkte till gymmet och svettades i en timme under ett zumbapass. Det var så otroligt roligt. Kunde knappt sluta le. Jag älskar verkligen mitt gym!!! Kom hem, duschade, slog in julklappar, skypade med familjen. Det känns så konstigt att veta att hemma i Sverige sitter släkten tillsammans och firar jul. Äter goda köttbullar och prinskorv. Leker kenesiska julklappsleken och har det trevligt. Här sitter jag i USA och hade knappt någon julstämning alls until vi satte oss för att kolla på Home Alone. Älskar verkligen dom filmerna!! Nu finns det väl lite mer julkänsla i kroppen. Mjölk och kakor till Santa står next to den öppna spisen och julstrumporna hänger omkring den. Imorgon hoppas jag att ännu mer julkänsla kastas in i min kropp. Jag bakade knäck igår så en liten del av Sveriges jul har jag. Jag fick också ett så himla gulligt paket av Annie Eriksson på posten. Hon skickade Greveholm och Julskum till mig. Jag har nog redan skrivit det förresten... men men, jag blev superglad iallafall! Vi har glögg också som Hanna tog med sig när hon kom hit på besök. Den ska vi nog tillaga imorgon. Grejen är ju bara att jag inte riktigt vet hur man gör... Måste kolla online! hihi

God Jul på er allihopa och Gott nytt år. (Man vet aldrig när jag skriver nästa gång. Förhoppningsvis innan nyår.) På måndag åker vi till The Virgin Island för en veckas semester (?) och vi kommer först att bo på ett hotell en eller två nätter och sedan på deras båt som är på väg tid. Ska försöka hålla igång uppdateringen så gott jag kan. Datorn blir nerpackad i alla fall! Nu ska kurt och jag snart leka jultomten och lägga Hannah's presenter under granen och dricka av mjölken och äta av kakorna. Sen ska jag sova... Jag är trött!!

Förresten så såg jag den amerikanska versionen av "Män som hatar kvinnor" igår med Mareike på bio. Den var faktikst riktigt bra, men den svenska är bättre. Naomi Rapace är coolare än den amerikanska tjejen. jaja, god nat, god jul, merry christmas!!!

21 dec 2011

Sitter i soffan, myser och kollar på Straw Dogs. Vet inte om filmen är bra eller dåligt men någongång skrev jag ner filmen på min "att-se-lista". Och nu blir det av. Har varit ledig idag och tog tiden till att ta det väldigt lugnt. Åkte till gymmet i morse. Sedan kom Linda hit och vi åt min goda fisksoppa och såg på Crazy, Stupid, Love. Det var en konstig film, rätt rolig, men konstig. Sedan dess har jag suttit uppe på mitt rum och gjort massa scrapbooking i flera timmar. Fick till och med åka och köpa lite mer papper och sånt. Och nu sitter jag här i min ensamhet. DEt är skönt!

I fredagskväll fick jag äntligen gå på ett party. Beställa vad jag ville i baren utan att visa leg och inget barn att passa. Partyt var hos min granne Carisa och jag tog med mig Mareike. Lite vin, en coctail och en corona gjorde min kväll!

I lördags åkte jag och Mareike till the city och spenderade dagen med shopping och skridskoåsking i Rockefeller center. Det var jättefint med det stora julgransträdet. Men det var kaaaaaallt!!!! En och en halv timma stod vi i kön till skridskorna, men det var det värt.



Och detta var på au pair mötet förförra helgen:


Och detta är mina julklappar som jag så fint slått in: (Hoppas att min host-familj inte kollar på min blogg)



Okej, nu har jag kommit en bit in i filmen. Den är konstig. Men jag får väl kolla klart den och sen ska jag gå och lägga mig tidigt och vara pigg imorgon. Och nu blev filmen plötsligt läskig.. buhuuuuuuhuuu

2011-12-06

Julklapparna är nästa färdigköpta. Ett par till och då är jag nöjd! Nu ska jag snart börja göra julkort. December har varit fulluppbokad varje dag. Nu står en vacker julgran på nedervåningen, pyntad i glitter och alla olika sorters färgade julkulor och ljus. Det är inte långt kvar nu. typ 19 dagar. Och idag det exakt 20 dagar tills vi flyger ner till St. Thomas, The Virgin Island. Jag längtar ihjäl mig!!!!! Jag säger bara sol, bikini, båt, hav, dykning, shopping och god mat!

Jag tror att jag skrev en lista för vad som ska göras denna vecka men det är så lätt att bara hoppa ifrån den och göra massa annat istället. Imorse åkte jag till gymmet och som vanligt på tisdagar är det Turbo Kick. Idag var det en ny ledare och jag har nog aldrig kört en jobbigare pass!! Herreguuuud! Men askul såklart! Och nu blev jag fast här framför datorn som snart dör och väntar på att prata men Maja eller lisa eller mamma eller pappa på Skype. Himla okäckt är det ibland att det är 6 timmars tidskillnad. Fast ganska smart ibland också.

Nu är jag lite hungrig, och så måste jag börja med mina julkort!

Hejhej
-Mimmi

RSS 2.0